Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس؛ آنتی‌بیوتیک‌ها محصولات متابولیسم ثانویه میکروگانیسم‌ها هستند که توانایی از بین بردن باکتری‌ها و جلوگیری از رشد آن‌ها را دارند. این آنتی بیوتیک‌ها در کنترل و درمان بیماری‌های عفونی و تحریک رشد دام ها در خوراک دام مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اما وجود آنتی بیوتیک‌در شیر باعث می‌شود باکتری‌های مفید مورد استفاده در تولید پنیر و ماست و سایر فرآورده‌های تخمیری از بین برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین وجود آنتی‌بیوتیک‌ها در شیر علاوه بر ایجاد مشکل برای سلامتی، باعث کاهش کیفیت و میزان محصولات تولیدی می‌شود.

از این رو به منظور تعیین وجود یا عدم وجود آنتی‌بیوتیک در شیر خام، امروزه از تست کیت‌های خاصی استفاده می‌شود که علاوه بر دقت عمل، از سرعت بسیاری نیز برخوردار هستند. یکی از روش‌های سریع برای ارزیابی وجود آلودگی نمونه‌های شیر به آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلین و بتالاکتام استفاده از کیت‌های تشخیص سریع آنتی‌بیوتیک در شیر است.

این مشکل و وارداتی بودن کیت‌های تشخیص سریع آنتی بیوتیک در شیر باعث شد یکی از  محققان ایرانی بعد از تحصیل در خارج از کشور به ایران بازگردد و برای رفع این نیاز موفق به طراحی و تولید کیت تشخیص سریع همزمان دو گروه آنتی بیوتیک تتراسایکلین و بتالاکتام در شیر شود.

محدثه حاجی عبدالوهاب مدیر عامل شرکت فناور دانش پژوهان فرتاک طب در گفت‌وگو با خبرنگار علم و پیشرفت خبرگزاری فارس درخصوص محصول فناورانه خود توضیح داد:محصول ما کیت‌های تشخیص سریع آنتی بیوتیک در شیر است که می تواند دو گروه آنتی بیوتیک تتراسایکلین و بتالاکتام را در مدت زمان 5 دقیقه شناسایی کند.
وی در ادامه افزود: این محصول نمونه داخلی دیگری ندارد و ما اولین شرکت تولیدکننده این کیت‌ها در کشور هستیم.

 

حاجی عبدالوهاب با اشاره به مزیت‌های کیت تشخیص سریع آنتی بیوتیک در شیر ایرانی نسبت به نمونه های چینی و اروپایی موجود در بازار گفت: صفر تا صد این کیت‌ها در داخل کشور تولید می شود. حتی مواد اولیه تولید آن هم در داخل کشور تامین می‌شود. از این رو مزیت کیت های ما نسبت به نمونه های خارجی، داشتن کیفیتی در سطح کیت های اروپایی با قیمتی پایین تر است که قابلیت رقابت با نمونه های اروپایی را دارد.

وی ادامه داد: یکی از مزیت‌های این فناوری، سرعت عمل آن است به طوری که در مدت زمان کمتر از 5 دقیقه می‌توان نتیجه را با حساسیت بالا به دست آورد. این کیت نیاز به آزمایشگاه نداشته و بدون‌ نیاز به افراد متخصص قابل استفاده است به طوری که حتی در منزل نیز می‌توان آن را برای تشخیص سالم بودن مواد غذایی به کار برد.
مدیرعامل این شرکت فناور با توضیح درخصوص کاربرد و نحوه استفاده از این کست های گفت: نحوه استفاده از این کیت های کاغذی به این صورت است که آن را در داخل ظرف شیر قرار می دهیم. اگر میزان آنتی بیوتیک‌‍های موجود در شیر از یک حدی بیشتر باشد روی کیت یک خط قرمز تشکیل می شود.

او ادامه داد: انجام این تست یه الزام برای شرکت های لبنیاتی است  برای اینکه اگر میزان آنتی بیوتیک شیر بالا باشد نمی‌توانند محصولات لبنیاتی دیگری مانند ماست و پنیر را از آن تولید کند چرا که این آنتی بیوتیک ها جلوی فعالیت‌های تخمیری می گیرد. از این رو برای کارخانه های لبنیاتی انجام این تست بسیار اهمیت دارد چرا که سود حاصل از فراورده های لبنی حاصل از شیر را از دست می دهند. علاوه بر این شیرهایی که دارای حد بالایی از آنتی بیوتیک را دارند می توانند با ایجاد واکنش های آلرژیک و حتی سرطان سلامت انسان را به خطر بیاندازد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کیت تشخیصی آنتی بیوتیک شیر خبرخوب لبنیات تشخیص سریع آنتی بیوتیک در شیر آنتی بیوتیک ها کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا

فرهاد فتوره چی مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عمده فعالیت این شرکت دانش بنیان در دو زمینه انجام می شود یکی محصولات دانش بنیان و دیگری ارائه راه حل های تکنولوژیک و دانش بنیان برای حل مسائل صنایع بالاخص صنعت دریایی.

این فعال فناور ادامه داد: این شرکت در زمینه الکترونیک دریایی، تولید کننده انواع مانیتور دید در روز ، دوربین ضدانفجار، موتور ژنراتور، سیمیلاتور، پایه های شبیه سازامواج دریا، کامپیوتر استاندارد دریایی، آنتن بیسیم، پردازش تصویر و اتوپایلوت است.

وی با اشاره به ساخت نرم افزار شبیه ساز هدایت نرم افزاری شناور توسط فناوران این شرکت در این باره توضیح داد و افزود: این سیستم به منظور آموزش و تمرین در هدایت شناورها (ویژه سنتورهای کنترل از راه دور)طراحی و ساخته شده است. از آنجا که آموزش هدایت این شناورها در محیط واقعی بسیار پرهزینه است این سیستم به کاربران کمک می‌کند تا در محیط شبیه سازی شده بسیار واقعی شناور را هدایت کند.

فتوره چی با بیان اینکه از آنجا که در این نرم‌افزار پارامترهای فیزیکی موثر تا حد بالایی مد نظر بوده است، کاربران به حس درستی از آنچه در عمل با آن مواجه اند، دست می یابند، گفت: این موضوع توسط چندین قایقران حرفه ای تایید شده است. این سیستم طراحی همچنین دارای سه مود دید از ساحل، دید از روی شناور و دید از بالاست که هر سه همزمان قابل نمایش است. تدوین نرم افزار این سیستم از روی معادلات حرکت شناور که قبلاً در این شرکت طی سال ها مطالعه و آزمون به دست آمده، انجام شده است.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان فهم الکترونیک از دوربین ضدانفجار به عنوان یکی دیگر از محصولات شرکت نام برد و گفت: این شرکت دوربین های ضدانفجاری متنوعی برای موارد صنعتی ودفاعی ساخته است که مشخصات فنی محصولات مطابق با نیاز مشتری طراحی و یا تغییر پیدا کرده است.

وی درباره مشخصات این محصول توضیح داد و گفت : بدنه این محصول از جنس استیل و آلومینیوم دریایی و کاملا ضدآب است به طوری که باعث شده است که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و شکستگی داشته و قابل نصب بر روی ادوات دفاعی نیز است. رنج دمایی این محصول از صفر تا ۶٠ درجه سانتی گراد است.

این مدیر دانش بنیان با اشاره به ساخت پایه های پایدار و شبیه ساز نوسانات دریایی در این شرکت گفت: شبیه سازی نوسانات حرکتی مانند خودرو و شناور و هواپیما با تاکید بر نوسانات دریا از اهداف ساخت این محصول است. راستی آزمایی سنسورهای دینامیکی و استاتیکی و ادوات بازی های رایانه ای و تجهیزات بازی های مکانیکی از دیگر موارد استفاده این شبیه ساز به شمار می رود.

کد خبر 6089403 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا